Jäsenopastukset

Mukanetin vertaisohjaajat järjestävät kauden aikana useita maksuttomia 2-tuntisia jäsenopastuksia (tietoiskuja). Niissä pieni ryhmä jäseniä (5 -10 jäsentä riippuen opastuksesta) harjoittelee yhdessä vertaisohjaajien avulla määrättyä tietoteknistä aihetta. Opastukset tapahtuvat klo 14.15-16.00 MukaSurffissa joko Mukanetin tai jäsenen omilla laitteilla.

Syksyn opastuksiin voi ilmoittautua 1.9.2017 alkaen MukaSurffiin puh (03) 222 5798.  Muistathan perua ilmoittautumisesi, jos et pääsekään tulemaan (joku toinen jäsen jonosta pääsee silloin mukaan!).

3. Gif-animaation teko ti 21.11.2017 klo 14.15-16.00

Haluatko oppia tekemään pieniä animaatioita, joita voi liittää esim. sähköpostiin tai Facebookiin. (Napauta alla olevia kuvia: esimerkkejä animaatioista). Ilmaisella Photoscape-ohjelmalla niiden teko on helppoa.
Tehdään opastuksessa yhteisellä materiaalilla lyhyitä animaatioita.
Ota mukaan kannettava tietokoneesi (tai lainaa Mukanetin konetta). Jos sinulla ei ole vielä Photoscape-ohjelmaa, asenna se etukäteen (Mukanetin päivystyksissä saat apua tarvittaessa). Ohjelman käyttöön kannattaa tutustua etukäteen, jos se ei ole jo tuttu, esim Mukanetin sivulla on opastusta: ILOA JA HYÖTYÄ OMISTA KUVISTASI.

   

 

 

—————————————————————————————————-

Jäsenet: ehdottakaa aiheita! Toiveet Kirstille (kirstiroysko(a)gmail.com). Usein sama aihe kiinnostaa muitakin ja joku tuutori innostuu vetämään opastuksen! Jäsenopastuksia on ollut jo aiemmin mm kuvien ja kansioiden järjestämisestä, WhatsAppin käytöstä, varmuuskopioinnista, älypeleistä, valokuvakirjan teosta, Internetin käytöstä matkojen suunnittelussa ja tilaamisessa, Facebookista, tietokoneen kaapeleista ja liittymistä, eri tasoisia kuvankäsittelystä, Skypen käytöstä, videon muokkauksesta, Yle Areenasta, … (Näistä aiheista voidaan pitää uudelleenkin!)

—————————————————————————

Jäsenillat

Syksyn jäsenilta pidetty, talven ohjelmaa suunnitellaan ….