Pienryhmäopastus

Mukanetin vertaisohjaajat järjestävät kauden aikana maksuttomia 2-tuntisia jäsenopastuksia (tietoiskuja). Niissä pieni ryhmä jäseniä (5 -10 jäsentä riippuen opastuksesta) harjoittelee yhdessä vertaisohjaajien avulla määrättyä tietoteknistä aihetta. Opastukset tapahtuvat klo 14.15-16.00 MukaSurffissa joko Mukanetin tai jäsenen omilla laitteilla.

Syksyn 2019 pienryhmäopastuksia vielä suunnitellaan eli ideat kelpaavat!

Toiveita voi kertoa opastuspisteissä tai lähettää Kirstille: kirstiroysko(a)gmail.com. Jäsenet: ehdottakaa aiheita! Usein sama aihe kiinnostaa muitakin ja joku tuutori innostuu vetämään opastuksen! Jäsenopastuksia on ollut jo aiemmin mm Windows 10- ja Android-laitteen asetuksista, kuvien ja kansioiden järjestämisestä, WhatsAppin käytöstä, varmuuskopioinnista, älypeleistä, valokuvakirjan teosta, GIF-animaatioista, Internetin käytöstä matkojen suunnittelussa ja tilaamisessa, Facebookista, tietokoneen kaapeleista ja liittymistä, eri tasoisia kuvankäsittelystä, Skypen käytöstä, videon muokkauksesta, Yle Areenasta, … (Näistä aiheista voidaan pitää uudelleenkin!)

Opastuksiin voi ilmoittautua MukaSurffiin puh (03) 222 5798. Muistathan perua ilmoittautumisesi, jos et pääsekään tulemaan (joku toinen jäsen jonosta pääsee silloin mukaan!).