Vertaisohjaajaksi

Tuutorit eli vertaisohjaajat tekevät vapaaehtoistyötä

Oletko innostunut käyttämään tietokonetta omaksi iloksi ja hyödyksi ja haluat kehittää taitojasi? Haluatko myös jakaa taitojasi muille? Haluatko auttaa muita seniori-ikäisiä löytämään iloa ja hyötyä kännyköistä, tableteista tai ”läppäreistä”? Haluatko itse pysyä tietotekniikan kehityksessä mukana?

Tarjoamme tuutoritoiminnasta kiinnostuneille maksuttoman koulutuksen (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) tukee tuutorityön kehittämistä) ja mielenkiintoisia tehtäviä vapaaehtoisena vertaisohjaajana tietotekniikan parissa.

Vertaisohjaajat opastavat ikäihmisiä sekä tietokoneen, tabletin että kännykän käytössä: kurssituutorina Mukanetin ATK-kursseilla, päivystäjänä MukaSurffissa (yhdistyksen omassa opastuspisteessä), muissa opastuspisteissä eri puolilla kaupunkia tai kotituutorina jäsenen kotona.

Tuutorit myös vastaavat  yhdistyksen toiminnasta (esim. näistä kotisivuista) toiminnanjohtajamme ohjauksessa.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki yli 50-vuotiaat henkilöt. Vertaisohjaaja ei ole ammattilainen vaan vapaaehtoinen, joka auttaa taitojensa mukaan! (Ks vertaisohjaajakokemuksia). Jos olet kiinnostunut tuutoritoiminnasta, ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme: sähköposti tikapuut(a)mukanetti.net

Tervetuloa mukaan kehittävään ja iloiseen toimintaan!