Kerhot

Kerhojen toimintaan voivat osallistua kaikki Mukanetin jäsenet. Uusi Kuvat ja älylaitteet -kerho  aloitti vuoden 2017 alussa.  Android-kerho jatkaa toimintaansa.

Kuvat ja älylaitteet -kerho

Kerho on tarkoitettu Mukanetin jäsenille. Kerhossa käytetään omia laitteita (iPad tabletti, iPhone puhelin, Android tabletti tai Android kännykkä).

Kerho kokoontuu Mukanetin opastuspisteessä MukaSurffissa osoitteessa Yliopistonkatu 58 B, 5.krs. Kerhopäivät ovat 19.9., 17.10., 14.11. ja 12.12.2017 klo 14.30-16.30.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Seppo Pohjalle osoitteeseen seppo.pohja(a)hotmail.fi. Kerhoon mahtuu 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

 Android-kerho

Android-tablettien ja -kännyköiden käyttäjien kerho, jossa Mukanetin jäsenet voivat opetella yhdessä laitteiden käyttöä, neuvoa ja auttaa toisia kerholaisia. Kerho kokooontuu kuukausittain MukaSurffissa, mutta kerhon Facebook-ryhmän avulla keskustelu jatkuu tapaamisten välillä ja kesälläkin. Kerhon toiminnasta voit kysyä Kirstiltä (kirstiroysko(a)gmail.com).

kerho3

 

Uusia kerhoja voidaan aina perustaa, jos jäsenistä löytyy innokas vetäjä ja ryhmä, joka haluaa oppia yhdessä. Mukanetissa on ollut vuosien varrella mm. Kamera-, Access-, Selkokieli-, Linux-, Video-, Teknologia- ja Kuvankäsittelykerhot.