Jäsenopastukset

Pienryhmäopastukset

Mukanetin tuutorit järjestävät kauden aikana noin 2 tuntisia pienryhmäopastuksista 5-10 jäsenille erilaisista tietokoneiden, kännyköiden ja/tai tablettien käyttöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista MukaSurffissa ja/tai Zoomin avulla etänä. Opastuksissa harjoitellaan ja keskustellaan aiheesta alustuksen lisäksi. Opastuksiin pitää ilmoittautua ennakolta (puh 03 222 5798 tai 046 616 0672) ja jos ei pääsekään mukaan, pitää ilmoittaa peruutuksesta, jotta joku toinen jäsen voi osallistua.

Talven 2021 opastukset:

Mobiilimaksaminen 17.2.2021 klo 14.15-16.00

Mobiilimaksamista mainostetaan “joka paikassa”, mutta mitä tarkoittaa kännykällä maksaminen? Missä sitä voi käyttää? Pitääkö kännykkään ladata uusia sovelluksia? Vertaisohjaajat kertovat omista kokemuksistaan kännykällä maksamisesta ja kännykän käytöstä tunnistautumisessa. Osallistuminen nyt vain etänä Zoom-sovelluksen avulla. (Jos Zoom on outo, niin ks. Mukanetin kurssi zoomin käytöstä 25.1)


Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ehdottamaan aiheita Kirstille (kirstiroysko(a)gmail.com)!

Kotituutorit

Kotituutorit opastavat ja avustavat jäseniä tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden käyttöön liittyvissä ongelmissa jäsenen kotona, kun ongelmaa ei voi ratkaista MukaSurffissa tai muissa päivystyspisteissä.

Kotituutorin tilaus: Soita MukaSurffiin (puh 03 222 5798 tai 046 616 0672) ja kerro ongelmastasi puhelinpäivystäjälle. Jos kyseessä on kotituutoria vaativa tehtävä, puhelinpäivystäjä kirjaa yhteystietosi ja tiedot ongelmastasi. Kotituutori soittaa sinulle pari päivän kuluessa ja voitte sopia yhdessä, milloin kotituutori tulee käymään. Maksa kulukorvaus matkakulujen takia käynnin yhteydessä.

Huomio! Kotituutoroinnit on keskeytetty toistaiseksi pandemian vuoksi.