Jäsenopastukset ja juttutuokiot

Kotiopastus

Mukanetin kotiopastus aloitetiin 9.1.2023. Jäsenet voivat tilata kotiopastuksen, jos ongelmaa ei voi tuoda mukaan opastuspisteeseen. Kotiopastuksen tilaukset otetaan vastaan toimistossa numeroon 050 344 9694. Kotiopastus on jäsenetu ja opastettavalle maksuton. Kotiopastaja jättää opastuksesta ”Kotiopastaja kävi täällä” -dokumentin. Kotiopastuksen kesto on max kaksi tuntia/käynti.

Jäsenopastukset

Vertaisohjaajien pitämiä maksuttomia jäsenopastuksia pidetään MukaSurffissa tai zoomin avulla etänä. Mukaan MukaSurffin mahtuu 12-15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta etänä Zoomilla mahtuu mukaan monta! Ilmoittautumiset info@mukanetti.net tai numeroon 03 222 5798 ma – to klo 10 – 14.

Juttutuokiot

Tunnin mittaiset MukaDigi-juttutuokiot sisältävät vapaata keskustelua aiheesta tai vaikka vähän
aiheen vierestä. Mikä sinua mietityttää, innostaa tai ihmetyttää? Digi vai jokin muu asia? Oletko
löytänyt jotain kiinnostavaa, jonka voisit jakaa muidenkin tietoon? Keskusteluaiheet ovat
tervetulleita. Tule mukaan, jutellaan ja ihmetellään yhdessä Zoomin avulla etänä! Juttutuokiot aina kuukauden 1. torstai klo 14.15 – 15.30.

Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet saat syksyllä jäsentiedotteista noin viikkoa ennen tilaisuutta. Tule taas mukaan keskustelemaan!

Jos osallistuminen etänä Zoomilla on outoa, kannattaa katsoa ohjetta esim Mukanetin Youtube-kanavalta: tässä linkki! Siellä on muitakin käteviä ohjeita tietokoneen ja kännykän käyttöön!

Youtube-opastukset

Mukanetin Youtube-kanavalla on paljon opastuksia, joista on iloa ja hyötyä aina!


Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ehdottamaan aiheita palautekaavakkeella!