Jäsenopastukset

Pienryhmäopastukset

Mukanetin tuutorit järjestävät kauden aikana noin 2 tuntisia pienryhmäopastuksista 5-10 jäsenille erilaisista tietokoneiden, kännyköiden ja/tai tablettien käyttöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista MukaSurffissa ja/tai Zoomin avulla etänä. Opastuksissa harjoitellaan ja keskustellaan aiheesta alustuksen lisäksi. Opastuksiin pitää ilmoittautua ennakolta (puh 03 222 5798 tai 046 616 0672) ja jos ei pääsekään mukaan, pitää ilmoittaa peruutuksesta, jotta joku toinen jäsen voi osallistua.

Syksyn 2020 opastus: Digitaalinen jäämistö
Keskiviikkona 2.12.2020 klo 14.15-16.15

Meillä kaikilla on aina vain enemmän kuvia, tietoja, muistelmia ym tietokoneella, pilvessä, kännykässä, sähköposteissa jne. Mitä niille tapahtuu, kun emme itse enää ole täällä? Mitä voimme tehdä nyt, jotta jälkipolvien olisi helpompi pelastaa hienot kuvamme jne. Entä, kun olen menettänyt läheiseni: miten voin pelastaa hänen kännykkänsä tai tietokoneensa kuvat, muut tiedot, sähköpostien liitteet jne?
Kun ilmoittaudut, kerro, osallistutko etänä Zoomin avulla vai tuletko MukaSurffiin. (Huomaathan Mukanetin Zoom-kurssit: niistä voisi olla apua! Kerrataan aluksi Zoomin perusasiat kuitenkin).

————————————————————————————————

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ehdottamaan aiheita (kirstiroysko(a)gmail.com)!

Kotituutorit

Kotituurit opastavat ja avustavat jäseniä tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden käyttöön liittyvissä ongelmissa jäsenen kotona, kun ongelmaa ei voi ratkaista MukaSurffissa tai muissa päivystyspisteissä.

Kotituutorin tilaus: Soita MukaSurffiin (puh 03 222 5798 tai 046 616 0672) ja kerro ongelmastasi puhelinpäivystäjälle. Jos kyseessä on kotituutoria vaativa tehtävä, puhelinpäivystäjä kirjaa yhteystietosi ja tiedot ongelmastasi. Kotituutori soittaa sinulle pari päivän kuluessa ja voitte sopia yhdessä, milloin kotituutori tulee käymään. Maksa kulukorvaus matkakulujen takia käynnin yhteydessä.