Vertaisohjaajaksi

Oletko innostunut käyttämään tietokonetta omaksi iloksi ja hyödyksi ja haluat kehittää taitojasi? Haluatko myös jakaa taitojasi muille? Haluatko auttaa muita seniori-ikäisiä löytämään iloa ja hyötyä kännyköistä, tableteista tai ”läppäreistä”? Haluatko itse pysyä tietotekniikan kehityksessä mukana?

Tarjoamme vertaisohjaajatoiminnasta kiinnostuneille maksuttoman koulutuksen. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) tukee vertaisohjaajatyön ja vertaisohjaajien osaamisen kehittämistä. Tekniikka ja tavat kehittyvät: pitää pysyä mukana, jotta voi opastaa muita!

Tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä vapaaehtoisena vertaisohjaajana tietotekniikan parissa: vertaisohjaajat opastavat ikäihmisiä sekä tietokoneen, tabletin että kännykän käytössä: kurssituutorina Mukanetin kursseilla, päivystäjänä MukaSurffissa (yhdistyksen omassa opastuspisteessä), muissa opastuspisteissä eri puolilla kaupunkia ja Pirkanmaata, opastamalla pienryhmiä arjen tietotekniikkatilanteiden hoidossa, pitämällä tietoiskuja jäsenille, tekemällä YouTube-videoita.

Vertaisohjaajat myös vastaavat yhdistyksen toiminnasta (esim. näistä kotisivuista) toiminnanjohtajamme ohjauksessa. Yhdistys tukee vertaisohjaajia myös erilaisilla retkillä ja tapahtumilla! Tuutorit muodostavat hienon yhteisön!

Vertaisohjaaja ei ole ammattilainen vaan vapaaehtoinen, joka auttaa taitojensa mukaan! (Vertaisohjaajakokemuksia).

Jos olet kiinnostunut tuutoritoiminnasta, täytä alla oleva lomake. Täytä ainakin punaisella tähdellä * merkityt kentät.  Päivitetty Rekisteriseloste.

    Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Opastustoiminta on tuettu Veikkauksen tuotoilla. Linkki Veikkauksen verkkosivuille.