Jäsenedut

Jäsenopastukset

Vertaisohjaajat pitävät maksuttomia jäsenopastuksia MukaSurffissa ja zoomin avulla etänä. MukaSurffiin mahtuu 12-15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta etänä Zoomilla mahtuu mukaan monta! 
Ilmoittautumiset info@mukanetti.net tai numeroon 050 323 3190 ma-pe klo 10-14

Jäsentiedote

Jäsenille lähetetään sähköpostilla jäsentiedote ajankohtaisista asioista neljä kertaa vuodessa.

Mukanetin kurssit edullisemmin

Jäsenenä saat alennusta tietotekniikkakurssien hinnoista. Katso Koulutukset-sivulta mitä kursseja tarjoamme nyt. Hintatiedoissa jäsenhinta on ensimmäisenä.

Kotiopastus

Jäsenenä voit tilata kotiopastuksen, jos ongelmaa ei voi tuoda mukaan opastuspisteeseen. Tilaa kotiopastus soittamalla numeroon 050 344 9694. Kotiopastus on vain jäsenille. Kotiopastaja jättää opastuksesta ”Kotiopastaja kävi täällä” -asiakirjan. Kotiopastuksen kesto on enintään kaksi tuntia/käynti. Mukanetin kotiopastus aloitettiin 9.1.2023. Kotiopastus on maksutonta.

MukaDigi-juttutuokiot

Tunnin mittaisissa MukaDigi-juttutuokioissa keskustellaan aiheesta tai vaikka vähän aiheen vierestä. Mikä sinua mietityttää, innostaa tai ihmetyttää? Puhutaanko digistä vai jostain muusta? Kerro muillekin mihin kiinnostavaan olet törmännyt! Tule mukaan, ihmetellään yhdessä Zoomin avulla etänä! 

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet saat jäsentiedotteista noin viikkoa ennen tilaisuutta. 

Jos Zoomin käyttö ei ole tuttua, voit katsoa ohjevideoita Mukanetin Youtube-kanavalta

MukaSurffin kirjat ja lehdet

Voit lainata MukaSurffin kirjahyllystä tietotekniikka-aiheisia kirjoja ja lehtiä.

Mukanetin Youtube-kanava

Mukanetin Youtube-kanavalta voit katsoa videoita eri aiheista. Niistä saat digitaitoihin liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Ota kanava seurantaan tai laita osoite muistiin esimerkiksi selaimen kirjanmerkkeihin: www.youtube.com/@atksenioritmukanetti

Kehitä jäsentoimintaa!

Kerro meille ideasi jäsentoimintaan, voit käyttää palautekaavaketta.